KUNDREFERENSER

Ett urval av våra nöjda kunder

Victoria Bentzer Retail Manager / Live it

”Det första jag sa efter att ha avslutat samtalet med Henrik var: jag tror vi har hittat vår supersäljare! Och det stämde! Med en fantastisk prestation som gav resultat över förväntan kan vi lugnt säga att samarbetet blev otroligt framgångsrikt. Vi hade en nära dialog och fick löpande uppdateringar genom hela projektets gång. Med Henrik får du en snabb, serviceinriktad och effektiv säljare som sällan får ett nej! Vi rekommenderar varmt ACE och Henrik!”

Ann Widerström VD och grundare / KONSTOCHFOLK

”Vi är mycket glada att vi genom en kollega hittade Henrik på ACE Consulting Group. Henrik har hjälpt oss att hitta och etablera kontakt med nya kunder inom kommuner och regioner samt företags konstföreningar. Med sin naturliga sociala och positiva framtoning har Henrik en förmåga att få människor att lyssna. Han har utfört arbetet väldigt effektivt och med en tydlig rapportering.”

Love Widerström VD och Grundare / Nutida Ram

”Henrik har hjälpt oss på Nutida Ram, som är ett nystartat grossistföretag i inramningsbranschen, att bygga upp ett kundregister. Detta genom att personligen besöka ramverkstäder i mellersta Sverige. Henrik arbetar metodiskt och har mycket hög kapacitet. Han har lätt för att knyta kontakter och få till givande möten."

Fredrik Paulsson vVD / Palm & Partnersgruppen

"Vi har genom åren använt oss av olika företag med inriktning "besöksbokning", vi har minst sagt haft blandat resultat. Jag kan utan överdrift säga att ACE Consulting har varit klart bäst utav de företag som vi har använt. Våra kontakter har haft bra erfarenhet och kunnat sätta sig in i vår verksamhet och våra USPar för att på så vis boka en mängd kvalificerade besök som genererat många och långsiktiga affärer inom olika branscher."

Rebecca Lohk Partner / Reach

"Vi beslöt oss för att testa ACE för att få komma till bordet och presentera oss där vi ännu inte kommit in, de har som team överträffat våra förväntningar. Vi träffar helt rätt personer och det ger oss affärer. Vi är mycket nöjda med vårt samarbete och inte minst deras lyhördhet och positivitet. De har alltid fokus på kunden och på att hitta den bästa lösningen. Dessutom är de alltid väldigt glada och trevliga och bjuder på många skratt."

Emma Tilson VD / A-Search & A-Finance

"Resultatinriktade, lyhörda med högt tempo tycker jag är vad som kännetecknar ACE Consulting. Mycket hög servicenivå med oss som kund i centrum. Rekommenderar varmt Henrik med kollegor om du önskar få många, bra och kvalitativa möten."

Per André VD / Eplicta

"Vi anlitar Henrik Lindström på ACE för att nå fler samarbeten med myndigheter. Henrik sköter alla delar i processen fram till avtal. ACE genomsyras av framåtanda, effektivitet och lyhördhet. Henrik är dedikerad, visar alltid en positiv attityd och är trevlig att arbeta med. Samarbetet är mycket framgångsrikt och kommer med all säkerhet pågå länge."

Henrik Kanekrans Founder and CEO / Artworks

"Henrik och hans kollegor var väldigt effektiva och framgångsrika i deras arbete med att hjälpa oss med att få till möten med potentiella kunder. Vass på sitt område, drivande och väldigt pålitlig under hela samarbetet. Behöver vi mer hjälp framöver skulle jag gladeligen arbeta med ACE Consulting igen."

Helena Kämpfe Fredén Client Director / Spoon Publishing

"Vi anlitade ACE Consulting för att sälja annonser till ett av våra prestigemagasin som vi producerar för en kund. Henrik är en lyhörd och resultatinriktad person som gjorde ett väldigt bra jobb på kort tid. Vi kan varmt rekommendera honom och ACE Consulting."

André Francois VD / Happy at Work

"Proffsiga och duktiga mötesbokare som gör så att uppdraget blir totalt optimalt för kunden. ACE Consulting känns som en förlängd säljkår och hela processen är väldigt effektivt vilket är viktigt för att maximera värdet för alla parter. De ser långsiktigt på samarbetet och har en tät dialog med mig som uppdragsgivare!"

Henrik Lohk Founder and CEO / Signia Labs

"Vi valde ACE för att få komma till möten och presentera oss där vi ännu inte själva lyckats komma in, ACE har levererat på utmaningen och har överträffat våra förväntningar. ACE har en bra metod/ lösning och når fram där andra misslyckas. Dessutom är de alltid väldigt glada och trevliga."

VILL DU OCKSÅ BLI EN AV VÅRA NÖJDA KUNDER?

NI SOM KUNDER ÄR DET VIKTIGASTE FÖR OSS

Kontakta oss idag och se vad vi kan hjälpa er med

Tel: 0707-63 23 00